top of page
Vyhledat

POZVÁNKA: 82. Čtvrtletník FITESu – o veřejnoprávních médiích, politice a politicích

Zveme vás na diskusi o veřejnoprávních médiích " Být či nebýt? … Mít či nemít?". Diskuse se koná ve středu 29. listopadu 2017 od 18.00 do 20.00 hod., Divadlo Perštýn, Na Perštýně 359/6, Praha 1

A na jaká témata se bude diskutovat: 1. Co by se stalo, kdyby zmizela veřejnoprávní media, ČT, ČRo, ČTK z mediálního prostoru naší společnosti. 2. Jak se odlišují veřejnoprávní média od státních medií, která v Čechách nemáme, ale která existují v jiných zemích. 3. Jak fungují a jaké mají postavení veřejnoprávní media v internetovém prostoru a jaké postavení se v blízké budoucnosti očekává. 4. Jak si představujete ideální veřejnoprávní medium?

Hosty budou: an Jirák, FSV UK, MUP-Praha, Hana Marvanová, Platforma Svobodu mediím, Jindřich Šídlo, komentátor SEZNAM.cz, Josef Kašpar, zahraniční redaktor z Říma (po skype)

K diskuzi jsou zváni: zástupci politických stran zvolených do Parlamentu , zástupci Senátu, management ČT, ČRo, ČTK a další tvůrčí pracovníci těchto organizací, RRTV, Rada ČT, Rada ČRo a Rada ČTK, zástupci MK ČR, profesní spolky scény, studenti a pedagogové vysokých i středních škol v oboru médií a další osobnosti.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page