top of page
Vyhledat

Vánoční filmový bazar

Tradiční vánoční bazar ve Studiu Béla. DVD, Blu-ray, VHS, knihy, časopisy, plakáty, katalogy a další nejen filmové poklady.  Dárky pro vás i vaše blízké. K prodeji budou také tematické šperky filmové kritičky Aleny Prokopové. Přijďte nakoupit nebo se jen tak podívat. Po celou dobu bude otevřený bar s občerstvením.

Kdy: 18.  prosince 2015, 15:00 - 20:00 hod.

Kde: V předsálí kina Studio Béla, Maďarský institut, (Rytířská ulice č.p. 25-27, Praha 1, metro Můstek).

Projekce: 19:00 Žena v červeném (premiéra studentského krátkometrážního filmu) Andy Primusová, ČR 2015, 17 min Absurdní anekdoty života na motivy tří literárních příběhů. Krátkometrážní film je veřejným projektem studentky Katedry divadelních a filmových studí olomoucké Univerzity Palackého.

20:00 Tři vzpomínky Arnaud Desplechin, Francie, 2014, 120 min Romantický milostný příběh z období dospívání natočil známý francouzský režisér Arnaud Desplechin, mistr komorních psychologických dramat s jemným ironickým podtextem.Do svého nejnovějšího filmu obsadil oblíbeného francouzského herce Mathieua Amalrica, jenž ztvárňuje hlavní postavu Paula, který v retrospektivách vzpomíná na zjitřené dny svého mládí.

Vstupné do kina: 80 Kč / 60 Kč (studenti, senioři), není-li uvedeno jinak. Aktuální informace o programu a speciálních akcích na facebook.com/StudioBELA a na www.artcam.cz Rezervace vstupenek na e-mailu: studiobela@artcam.cz VSTUP NA BAZAR JE ZDARMA

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page